| A eshte shoqeria faktori kryesor i jetes suaj? | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
kastriot Pogardecar/e
Numri i postimeve : 359 Age : 43 Vendndodhja : {SeVeN>KiNgS} Profesioni : {Pak*NgA*te*GjIThA} Registration date : 02/09/2006
| Titulli: A eshte shoqeria faktori kryesor i jetes suaj? Wed Sep 06, 2006 7:41 pm | |
| Sa e rendesishe eshte per ju te keni shoqeri(sa e vlersoni ju ate)? jepni mendimet tuaja?? | |
|
| |
pikacu ADMINISTRATOR
Numri i postimeve : 264 Age : 38 Vendndodhja : france Profesioni : studente Registration date : 29/08/2006
| Titulli: Re: A eshte shoqeria faktori kryesor i jetes suaj? Wed Sep 06, 2006 9:40 pm | |
| nga pervoja ime, mund te them qe shoqeria eshte e pazevzndesueshme, sidomos ne gjimnaz. mgjate pas gjimnazit mardheniet fillojn e ftohen. une nga shoqeria ime jam shum e kenaqur, se mblidhemi gjithmone edhe pse tani jemi shperndare, dhe kemi pak a shum te njejten mendje te gjithe.. vetem se tani secili nga ne po shikon cik me shume veten dhe te ardhmen e vet | |
|
| |
erindi Admin
Numri i postimeve : 50 Age : 37 Vendndodhja : Tiran Profesioni : Student Registration date : 01/09/2006
| Titulli: shoqeria Wed Sep 06, 2006 10:23 pm | |
| ehhh shoqeria, shum e rendesishme. plot dallavere dhe gallata po ka dhe zhgenjimet e saja. | |
|
| |
pogradecare Anetar aktiv
Numri i postimeve : 77 Age : 34 Vendndodhja : Michigan Registration date : 03/09/2006
| Titulli: Re: A eshte shoqeria faktori kryesor i jetes suaj? Thu Sep 07, 2006 2:36 am | |
| un them se esht shummmm e rendesishme | |
|
| |
cinderella Anetar
Numri i postimeve : 30 Age : 40 Vendndodhja : Tirane Registration date : 08/09/2006
| Titulli: Re: A eshte shoqeria faktori kryesor i jetes suaj? Mon Sep 11, 2006 3:29 pm | |
| | |
|
| |
speeder Pogardecar/e
Numri i postimeve : 162 Age : 38 Vendndodhja : hamitler Profesioni : student Registration date : 08/09/2006
| Titulli: Re: A eshte shoqeria faktori kryesor i jetes suaj? Mon Sep 11, 2006 10:36 pm | |
| me te vertete eshte e rendesishme por nuk mund ta ve kurre ne postin e faktorit kryesor te jetes ! | |
|
| |
Sweet_angel Pogardecar/e
Numri i postimeve : 268 Age : 40 Vendndodhja : Atje ku bohet jeta Profesioni : Nuk don ta dish Registration date : 17/09/2006
| Titulli: Re: A eshte shoqeria faktori kryesor i jetes suaj? Sun Sep 17, 2006 2:11 pm | |
| Nuk jemi ber te jetojm vetem,njeriu esht nji qenie qe nuk rrin dot vetem,une per vete jam shume e shoqeruar sjam tip qe mund ta kaloj kohen ter diten ne shpi mbrenda apo vetem,shoqeria esht dicka shume e mire,shyqyr qe jan | |
|
| |
speeder Pogardecar/e
Numri i postimeve : 162 Age : 38 Vendndodhja : hamitler Profesioni : student Registration date : 08/09/2006
| Titulli: Re: A eshte shoqeria faktori kryesor i jetes suaj? Sun Sep 17, 2006 9:56 pm | |
| kam plotesisht te njejtin mendim me "sweet angel" por vetem ne fillim te mesaxhit. sepse shumica e rinise se sotme shoqerohen me shume me ata qe kane interes dhe kur e shohin qe skane me cte rrjepin nga ty, te kthejne kurrizin, qofsh ti ne gezim apo hidherim... | |
|
| |
Sweet_angel Pogardecar/e
Numri i postimeve : 268 Age : 40 Vendndodhja : Atje ku bohet jeta Profesioni : Nuk don ta dish Registration date : 17/09/2006
| Titulli: Re: A eshte shoqeria faktori kryesor i jetes suaj? Mon Sep 25, 2006 3:04 pm | |
| - speeder shkruajti:
- kam plotesisht te njejtin mendim me "sweet angel" por vetem ne fillim te mesaxhit. sepse shumica e rinise se sotme shoqerohen me shume me ata qe kane interes dhe kur e shohin qe skane me cte rrjepin nga ty, te kthejne kurrizin, qofsh ti ne gezim apo hidherim...
Ajo sesht shoqeri lal,shoqeria nuk esht mirmengjez interes shokun/shoqen duaje dhe resptektoje pa interes | |
|
| |
speeder Pogardecar/e
| Titulli: Re: A eshte shoqeria faktori kryesor i jetes suaj? Mon Sep 25, 2006 6:18 pm | |
| ate pra po them e une. por nje shoqeri te tille eshte e veshtire ta gjesh ne keto kohe qe kane erdhur ... | |
|
| |
kastriot Pogardecar/e
Numri i postimeve : 359 Age : 43 Vendndodhja : {SeVeN>KiNgS} Profesioni : {Pak*NgA*te*GjIThA} Registration date : 02/09/2006
| Titulli: Re: A eshte shoqeria faktori kryesor i jetes suaj? Tue Sep 26, 2006 8:54 pm | |
| - speeder shkruajti:
- ate pra po them e une. por nje shoqeri te tille eshte e veshtire ta gjesh ne keto kohe qe kane erdhur ...
e gjen lal e gjen por kushtoi koh dhe hapi syt mir se interesi ka hyr gjithandej por jo ne shumicen vetem pak studim don dhe jo mo gje tjeter por sa per norushin nji kshill mos beso shum | |
|
| |
Sweet_angel Pogardecar/e
| Titulli: Re: A eshte shoqeria faktori kryesor i jetes suaj? Sat Oct 07, 2006 1:41 am | |
| Shoqeria ose te ben njeri te mire ose kriminel krejt | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: A eshte shoqeria faktori kryesor i jetes suaj? | |
| |
|
| |
| A eshte shoqeria faktori kryesor i jetes suaj? | |
|